Ostali sportovi

Novi uspjeh mlade zeničke teniserke Asje Salkanović

Novi uspjeh mlade zeničke teniserke Asje Salkanović – Ovog vikenda, 15. i 16.06.2019. u Prijedoru na terenima teniskog kluba Dr. Mladen Stojanović, održano je otvoreno prvenstvo Republike Srpske u tenisu za tenisere i teniserke uzrasta do 14 godina.

Turnir je kategorije i odvijao se po rasporedu iz kalendara teniskog saveza BiH. Mlada zenička,  dvanaestogodišnja teniserka Asja Salkanović, članica teniskog kluba “AS ” Zenica, je ostvarila izvrstan rezultat plasiravši se u finale ovog takmičenja gdje je poražena od Emine Lagarije iz Sarajeva.

Nažalost, infekcija ruke je onemogućila mladu zeničanku da prikaže svoju najbolju igru u finalu, što naravno, ne umanjuje uspjeh sarajevske teniserke.

Ovim ostvarenim rezultato nastavlja se niz dobrih nastupa Asje Salkanović, kako na domaćim tako i na međunarodnim takmičenjima što je potvrda kvalitetno rada u njenom matičnom klubu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem