Nogomet

Novi trener NK Čelik, Umit Ozat, sutra dolazi u Zenicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi trener NK Čelik, Umit Ozat, sutra dolazi u Zenicu – Nekadašnji reprezentativac Turske Umit Ozat sutra će biti predstavljen u Zenici, nakon što je prije nekoliko dana dogovorio jednoipogodišnju saradnju s predsjednikom Čelika Aydinom Olgunom.

43-godišnji turski stručnjak je vodio mnoge turske klubove, a između ostalog Ankaraguču, Manisaspor, Elazigspor, Samsunspor, Mersin, Genčlerbirligi i Adanu Demirspor.

Kao igrač je 41 puta nastupao za Tursku i postigao je jedan gol, a igrao je za Fenerbahče i Keln. Njegov glavni zadatak bit će da spasi Zeničane ispadanja, a nakon prvog dijela sezone NK Čelik je pretposljednji sa 16 bodova.

On će sutra imati sastanak sa sportskim direktorom Zeničana, te će biti poznati i neki detalji oko plana i programa priprema. Razgovarat će se naravno i o igračima, potencijalnim pojačanjima, određenim promjenama u samoj ekipi itd.

sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno