Zabava

Novi stripovski triler „GLASS“, avantura „VLADAR PARIZA“ i animirana avantura „PETAR PAN“ od 17. januara na programu Multiplexa „EKRAN“ Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi stripovski triler „GLASS“, avantura „VLADAR PARIZA“ i animirana avantura „PETAR PAN“ od 17. januara na programu Multiplexa „EKRAN“ Zenica  – Scenarist i redatelj M. Night Shyamalan spaja priče dvaju svojih prethodnih hitova – Neslomljivi (2000) i Podvojen (2016) – u novom stripovskom trileru Glass, koji će publika u Multiplexu “Ekran” imati priliku gledati svaki dan u terminima od 18:00 i 20:30 sati.  Odličnu avanturu Vladar Pariza, publika će imati priliku gledati od 20:00 sati, dok je animirana avantura Petar Pan na programu za vikend u tri termina.

GLASS

Scenarist i redatelj M. Night Shyamalan spaja priče dvaju svojih prethodnih hitova – Neslomljivi (2000) i Podvojen (2016) – u novom stripovskom trileru Glass. Nakon zaključka filma Podvojen, u filmu Glass Dunn (Bruce Willis) lovi Crumbovu (James McAvoy) nadljudsku verziju Beast u nizu napetih susreta dok misteriozni Price (Samuel L. Jackson) zna sve tajne koje su kritične za obje strane.

Termini projekcija: svaki dan od 18:00 i 20:30 sati

Trailer filma “ GLASS” možete pogledati na linku:

VLADAR PARIZA

Vincent Cassel u ulozi Françoisa Vidocqa, vladara Pariza za vrijeme Napoleona. Za vrijeme vladavine Napoleona, François Vidocq, jedini čovjek koji je pobjegao iz najvećeg zatvora zemlje. Ostavljen da umre nakon posljednjeg spektakularnog bijega, bivši osuđenik pokušava biti zaboravljen pod krinkom jednostavnog trgovca. Nakon što biva optužen za ubojstvo koje nije počinio, dobiva priliku da se pridruži policiji u borbi protiv podzemlja, u zamjenu za slobodu. Unatoč iznimnim rezultatima, izaziva neprijateljstvo svojih kolega, policijskih službenika ali izaziva i bijes podzemlja…

Termini projekcija: svaki dan od 20:00 sati

Trailer filma “ VLADAR PARIZA” možete pogledati na linku:

PETAR PAN

Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka riješio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvijek uništio Petra Pana. Da li će Petar uz pomoć Zvončice, Vendi, Majkla, Džona i Izgubljenih dječaka uspjeti da ispuni proročanstvo Magične knjige Nedođije? Da li će vjerni drugari uspjeti da spasu Nedođiju i London? Pogledajte novu avanturu najomiljenijeg vječnog dječaka u potrazi za Magičnom knjigom Nedođije.

Termini projekcija: Subota i nedjelja od 11:00;13:00 i 15:00 sati

Trailer filma “ PETAR PAN” možete pogledati na linku:

 

 

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno