Rekreacija

Novi sportski sadržaji na Kamberovića polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi sadržaji na Kamberovića polju – Radnici Javnog preduzeća za upravljanje i održavanje sportskih objekata Zenica privode kraju radove na rekonstrukciji dva betonska košarkaška i dva betonska odbojkaška terena na Kamberovića polju. Oba košarkaška i jedan odbojkaški teren završeni su i već su izazvali veliku pažnju mladih u Zenici, gdje od osam sati ujutro pa do večernjih sati skoro da su tereni konstantno puni mladih koji se žele rekreativno baviti košarkom i odbojkom. Posebno je teško u popodnevnim i večernjima satima doći na red kada je i najveća gužva.

U narednih dan, dva, i drugi odbojkaški teren će biti završen, a u javnom preduzeću očekuju da on bude prava atrakcija u ljetnim danima jer će biti osvjetljen reflektorima i moći će se koristiti do kasno u noć. Kako bi boravak mladima na ovim terenima učinili što ugodnijim, u prduzeću su učinili dodatni napor pa su postavili klupe za „rezervne“ igrače, te korito sa vodom za osvježenje što je naišlo na odoboravanje ne samo onih koji koriste terene, već i običnih prolaznika.
Pored rekreativaca terene koriste i škole košarke i odbojke i zasigurno da se može kazati kako je ovaj potez javnog preduzeća vrijedan svake pohvale.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno