Kultura

Novi roman Sanje Babić – Đulvat

Novi roman Sanje Babić – Đulvat
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi roman Sanje Babić – Đulvat „Kako me spasio Werther“ predstavljen je zeničkoj publici u  Hrvatskom domu „Kralj Tomislav“. Riječ je o intrigantnom štivu koje,kako sama autorica kaže,u središte radnje postavlja tabu samoubojstva ali i neke druge društvene tabue koji se uz njega vezuju.

Tema je mračna ali je duh i poenta romana optimistična. Kako sam naslov da naslutiti, roman obiluje intertekstualnošću,istakla je recenzentica Marijana Badrov.

Preciznije,kazala je, autorica se služi svojim dugogodišnjim čitateljskim i nastavničkim iskustvom kako bi kroz imaginarni dijalog s omiljenim književnim likovima i piscima putovala kroz neko drugo vrijeme i prostor.Sanja Babić- Đulvat je profesorica književnosti u Gimnaziji u Vitezu i do sada je objavila niz proznih i poetskih djela kao i knjiga za djecu.

(A.H.-D.T. RTVZE)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno