Košarka

Novi raspored Turnira Amna Fazlić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Subota u 15,30 počinje 6.turnir „Amna Fazlić“. Konačno je utvrđena lista učesnika na 6.Međunarodnom memorijalnom turniru „Amna Fazlić“.

Naime, u prvoj varijanti lista učesnika bila je: Budućnost Bemax (Crna Gora), Atomerom Szekszard (Mađarska), Medveščak (Hrvatska) i Čelik Zenica. Nakon otkazivanja Mađarica na listu „uskače“ ekipa RMU Banovića.

Prema najnovijem obavještenju iz KŽK Čelik lista učesnika se proširuje za još dva učesnika.
Na molbu višetruskog prvaka Srbije i Regionalne lige, ekipe Partizana, organizator 6.Međunarodnog memorijalnog turnira „Amna Fazlić“, odlučio je turnir proširiti za još dvije ekipe, beogradski Partizan i sarajevski Željezničar.
U subotu od 15,30 sati igrat će Partizan (Srbija) – Željezničar Sarajevo, a nakon njih na parket će i podgorička Budućnost i Banovići od 17,30 sati.
Poslije ove utakmice uslijedit će ceremonija otvaranja, a onda se igra posljednja utakmica prvog dana, a sastaju se domaćin Čelik i zagrebački Medvešćak.
Drugog dana turnira, u nedjelju igraju se utakmice od 14,00 i 16,00 sati, a sastaju se Partizan – Medvešćak i Čelik – Budućnost.
Najuspješnijim pojedincima i kolektivima bit će uručene prigodne nagrade.

Dosadašnji pobjednici turnira „Amna Fazlić“ bili su:
Hemofarm Vršac (2x)– pobjednik 1. i 2. turnira.
Čelik Zenica (2x) – pobjednik 3. i 5. turnira
Play off Sarajevo (1x) – pobjednik 4.turnira;

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno