Ostali sportovi

Novi kanali SK 7, 8, 9 i 10 na EON-u

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi kanali SK 7, 8, 9 i 10 na EON-u -Od subote 17.3., 4 nova Sport Klub kanala, SK 7, SK 8, SK 9 i SK 10, sa mogućnošću gledanja sportskih prenosa iz više uglova i na više ekrana, dostupni su putem EON platforme na TV-u, tabletu ili mobilnom telefonu.

Svaki od 4 kanala prenosit će isti sportski događaj, ali sa kamerama postavljenim na različitim lokacijama, tako da će gledaocima u istom trenutku omogućiti različit ugao gledanja. Ova opcija bit će moguća već na prenosima trka Formule 1 i Moto GP. Svjetski trend gledanja kvalifikacija i trka sa kamere na kacigama nevjerovatnih Luisa Hamiltona, Valentina Rosija, iz helikoptera koji leti iznad staze ili kamera raspoređenih u boksovima i oko piste, zahvaljujući Sport Klub kanalima, od sada je dostupan i domaćim gledaocima. Iako prati TV prenos, gledalac zapravo ima jedinstveni doživljaj sa lica mjesta, bez zvuka komentatora.

Prve prenose iz više uglova trke Moto GP moći će da prate svi korisnici EON platforme u subotu i nedjelju 17. i 18.3., a trke Formule 1 naredni vikend 24. i 25.3. Poslije ovog perioda, kanali će biti dostupni korisnicima Osnovnog paketa.

Nakon EON-a, ova mogućnost uskoro očekuje i korisnike D3 digitalne kablovske televizije.

U budućnosti na isti način gledat ćete prenose tenisa, atletike, fudbala i drugih sportova na kanalima SK 7, SK 8, SK 9 i SK 10.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno