Zenica

Novi javni satovi kod stadiona Bilino polje i željezničke stanice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi javni satovi kod stadiona Bilino polje i željezničke stanice – Postavljanjem dva trostrana totem sata izrađena od inoksa, sa temperaturnom sondom i mjestima za reklamu, odnosno informativne sadržaje za građane, danas je završena zamjena starih i neispravnih gradskih satova, započeta tačno prije mjesec dana. Trostrani totem satovi postavljeni su u ulici Dr. Abdulaziza Aska Borića – kod zapadne tribine stadiona Bilino polje  i na kružnom toku kod željezničke stanice.

Sugrađane i prijatelje koji dolaze u Zenicu, podsjećamo, da su 22. februara 2019. godine na postojećim lokacijama javnih gradskih satova, u ulici Školska, Talića brdo (ispred RK Bosna), Derviša Imamovića (kod TC Bingo u naselju Crkvice) i u ulici Londža, postavljeni novi trostrani inoks satovi, modernog dizajna sa direktnim LED osvjetljenjem.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno