Zabava

Novi filmski naslovi u Multiplex Ekranu Zenica

Novi filmski naslovi u Multiplex Ekranu Zenica – “GODZILA II: KRALJ ZVIJERI”, “ROCKETMAN” BIOGRAFSKI FILM O ELTONU JOHNU I SVJETSKA PRETPREMIJERA ANIMIRANOG FILMA “TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA”, NOVI FILMSKI NASLOVI U MULTIPLEXU EKRAN ZENICA

Prva sedmica mjeseca juna donosi  itekako zanimljive filmske naslove.

Godzilla II: Kralj zvijeri se odvija pet godina nakon događaja iz 2014. godine, a što zapravo nije ni izbliza dovoljno vremena da se ljudi pomire s otkrićem Godzille, i saznanjem da s tim stvorenjem moraju dijeliti planet. Ovu napetu SF avanturu publika će od 30. juna gledati u terminima od 18:00 i 20:30 sati.

Na programu zeničkog multiplexa je i film “ROCKETMAN,  epska muzička fantazija i nevjerovatna ljudska priča o periodu kada se Elton John probijao ka vrhu. Film prati fantastično putovanje i transformaciju od stidljivog i talentovanog klavijaturiste Redginalda Dwighta do međunarodnog superstara Eltona Johna.

Na platna stiže i jedan od najiščekivanijih animiranih filmova ove godine “Tajne avanture kućnih ljubimaca”, koji će publika u pretpremijernim izvedbama imati priliku da vidi 01. i 02. juna u više termina.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem