Zabava

Novi filmovi u programu Multiplex Ekran Zenica

Novi filmovi u programu Multiplex Ekran Zenica – Nakon prvomajskih praznika Multiplex „Ekran“ Zenica nastavlja sa zanimljivim filmskim programom.  Naime, publika će već od 02. maja imati priliku u tri termina da gleda romantičnu komediju „Zavedi me ako možeš“, u kojoj glavne uloge ostvaruju dobitnica nagrade Oscar® Charlize Theron i Seth Rogen, koji u „dosadni“ svijet politike unose romansu koja će nas sve nasmijati do suza.

Iskre krenu frcati kada se Fred Flarsky sretne s djevojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja – Charlotte Field – a sada popularna američka političarka. Charlotte ima ambiciju kandidirati se za predsjednicu SAD-a te zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom tajnicom i preokrene cijeli njezin svijet naopako. Film „Zavedi me ako možeš“ će se prikazivati od 18:00;20:30 i 21:30 h.

Tokom prvog vikenda prikazivanja Avengers: Endgame zaradio je 1.2 milijarde dolara, što je svakako još jedan pokazatelj da je riječ o filmu koji ne smijemo propustiti. „Avengers: endgame“ publika će imati priliku gledati radnim danima u dva termina i to od 16:30 i 20:30h, dok će vikendom uz navedene projekcije publika uživati i u projekciji od 14:30h.

Ljubavni film „Poslijega svega“, sa prikazivanjem nastavlja od 17:00 i 19:00 sati, dok će najmlađi uživati u fantastičnom Parku čudesa u subotu i nedjelju od 11:00; 12:00; 13:00 i 14:00h.  Animirani film „Gospodin link u potrazi za skrivenim blagom“ će se emitovati  u subotu i nedjelju od 10:30 i 12:30h. Sve informacije, kao i rezervacije ulaznica mogu se izvršiti na broj 032 407 518, radnim danima od 16:30h, a vikendom tokom cijeloga dana.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem