Zabava

Novi filmovi na programu Multiplexa Ekran Zenica – „Kako uloviti neženju“ i „Ralph ruši internet 3D“

Komedija „Kako uloviti neženju“ i animirana avantura „Ralph ruši internet 3D“ novi filmovi na programu Multiplexa Ekran Zenica

I druge januarske sedmice publika Multiplexa “Ekran” Zenica će uživati u itekako zanimljivim filmskim naslovima. Naime, sa prikazivanjem počinje komedija “Kako uloviti neženju”, u kojoj glavne uloge ostvaruju Keanu Reeves i Winona Ryder, što naslućuje odličan filmski provod. Za najmlađe sa prikazivanjem počinje animirana avantura “Ralph ruši internet”, gdje nas antijunak video igrice Ralph i partnerica Vanellope von Schweetz navigiraju neistraženim, prostranim i dinamičnim svijetom Interneta u potrazi za zamjenskim dijelom kako bi spasili Vanellopinu video igricu.

U narednoj sedmici publika će uživati i u projekcijama filmova “Sad ili nikad”, “Bamblbi”, “Snježna kraljica”, kao i u filmu “Grinč”. Na programu je i Zimska filmoteka, u okviru koje publika svaki dan u tri termina ima priliku pogledati neki od najboljih filmova iz prošle godine po akcijskim cijenama.

“KAKO ULOVITI NEŽENJU”
Reeves i Ryder glume Franka i Lindsay, goste koji su pozvani na vjenčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugome. Kako će sve završiti – velikom ljubavi ili velikom svađom?

Termini projekcija: Svaki dan od 20:30 sati

„RALPH RUŠI INTERNET 3D“
Antijunak video igrice Ralph i partnerica Vanellope von Schweetz navigiraju neistraženim, prostranim i dinamičnim svijetom Interneta u potrazi za zamjenskim dijelom kako bi spasili Vanellopinu video igricu.

Termini projekcija: Svaki dan od 18:00 sati
Subota: 12:00; 14:00; 16:00 i 18:00 sati
Nedjelja: 12:00; 14:00; 16:00 i 18:00 sati

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem