Zabava

Novi film “Neko kuca na vrata od kolibe” u kinima od 2. februara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na veliko oduševljenje fanova žanra, kao i poštovalaca reditelja M. Nighta Shyamalana film „NEKO KUCA NA VRATA KOLIBE” (KNOCK AT THE CABIN) od danas (02. februara) možete pogledati u našim kinima.

U svojoj bogatoj karijeri, Shyamalan se publici širom svijeta predstavio filmovima koji se poigravaju kako žanrovima tako i maštom i sviješću svojih gledalaca. Igrajući se na tankoj liniji između trilera i horora, Shyamalan nam predstavlja svjetove pune mistike i simbolike, iskrenih, iskonskih emocija, strahova, ludila, čiji se likovi gotovo direktno obraćaju publici, navodeći nas da se preispitujemo.

Od svih izvanrednih dostignuća u karijeri M. Nighta Shyamalana kao proslavljenog vizionara, možda je najveće to što su njegovi filmovi ostali zagonetni, nepredvidivi i neočekivani. Jedina stvar u koju ste sigurni, kada ulazite u novi film M. Nighta Shyamalana, jeste da ne znate šta će vas pogoditi. „NEKO KUCA NA VRATA KOLIBE“ može biti apoteoza Shyamalanovog iskustva. Ovo je film koji je vrlo blizak njegovim prethodnim naslovima, ali je također drugačiji od bilo kojeg filma koji je do sada snimio.

Film „NEKO KUCA NA VRATA KOLIBE” metafora je svijeta i društva u kome živimo i zasigurno će ostaviti duboki trag u mislima svojih gledalaca. Inspirisan bestselerom “The Cabin at the End of the World” Paula Tremblaya ovaj triler okupio je fantastičnu glumačku ekipu koju predvode Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui i drugi.

O FILMU: Tokom odmora u udaljenoj kolibi, djevojčicu i njene roditelje četiri naoružana stranca uzimaju za taoce, zahtijevajući da porodica napravi nezamisliv izbor kako bi spriječili apokalipsu. Uz ograničeni pristup spoljašnjem svijetu, članovi porodice morat će da odluče u šta vjeruju, prije nego što sve bude izgubljeno.

Reditelj vizionar M. Night Shyamalan predstavlja nam film u kome glavne uloge tumače Dave Bautista (Dune, Guardians of the Galaxy), dobitnik nagrade Toni i nominovan za Emi nagradu , Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), , Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), Nikki Amuka-Bird (Persuasion, Old), nova zvijezda Kristen Cui, Abby Quinn (Little Women, Landline) i Rupert Grint.

Trailer filma pogledajte preko linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno