fbpx
Zabava

Novi film na programu Multiplex Ekran Zenica od 13. juna!

Novi film na programu Multiplex Ekran Zenica od 13. juna! – Kod Stare su svi dobrodošli. Ali mnogo sreće pri povratku kući.

Zadovoljstvo mi je da Vas ispred distributerske kuće Una Film, obavijestim da horor „Stara“ (MA), sa oskarovkom Octaviom Spencer u glavnoj ulozi, možete pogledati u BiH kinima od 13. juna 2019. godine.

Oskarovka Octavia Spencer tumači lik Sue Ann, žene koja živi mirnim i povučenim životom u malom gradu u Ohiou. Jednoga dana, tinejdžerka Maggie, koja se tek doselila u grad, zamoli Sue Ann da kupi alkohol za nju i njene drugove i Sue Ann to doživi kao šansu da stekne nove, mlade prijatelje. Ona nudi tinejdžerima mogućnost da piju alkohol a da poslije ne voze do kuće tako što ih poziva u svoj podrum. Ali, postoje određena pravila: jedno uvijek mora ostati trijezno, nema psovanja, nikad ne ulaziti u kuću i obraćati joj se sa “Stara”! Ali ljubaznost od Stare počinje da prelazi u opsesiju, pa san o dobrom provodu postaje noćna mora ovih tinejdžera. Starin podrum od najboljeg mjesta u gradu postaje najstrašnije mjesto na svijetu.

Trailer pogledajte putem sljedećeg linka: