Zabava

Novi film braće Coen: “Ave, Cezare”

Novi film braće Coen
Novi film braće Coen
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi film braće Coen: “Ave, Cezare”- Veliko nam je zadovoljstvo najaviti da će od danas u BiH kinima svoje redovno prikazivanje započeti  novi film braće Coen “AVE, CEZARE” (HAIL, CAESAR!) .

Dobitnici četiri Oskara, Joel i Ethan Coen, napisali su scenario i režiraju film „Ave, Cezare!“, komediju sa najvećim filmskim zvijezdama, smještenu u period posle Zlatnog doba Hollywooda. U filmu igraju Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Tilda Swinton, Channing Tatum. . „Ave, Cezare!“ prati jedan dan u životu čovjeka koji rješava probleme za studio, i to dan kad će morati da riješi mnogo problema.

Kad najveća svjetska zvijezda nestane, a njegovi otmičari zatraže ogromnu otkupninu, biće potrebna snaga najvećih holivudskih imena da se riješi misterija njegovog nestanka. Ovaj najinventivniji film braće Koen, odvešće publiku u najkomičniju potragu za zločincem i predstaviće neočekivani humor i dramu iza kulisa filmske industrije.

Edi Maniks (Brolin) rješava sve probleme u studiju. Njegov posao počinje u zoru i nikad nije dosadan. On je glavni čovjek kom se treba obratiti ako treba pridobiti dozvolu religioznih vođa za novi epski film s biblijskom temom, ili kad nezadovoljni reditelj Lorens Lorenc (Fajns) pokušava da izbjegne da mu zvijezda kaubojskih filmova (Erenrajh) igra u najnovijoj sofisticiranoj drami.

Dok trči da riješi sve probleme egocentričnih zvijezda, ne samo da će Maniks morati da smisli način da izvuče plivačku senzaciju Dejanu Moran (Johanson) iz ličnog problema, već i da razumije najnovije sumnjivo ponašanje pjevačko-plesačke superzvijezde Barta Gurnija (Čening Tejtum).

Kao da ove ogromne ego-drame nisu dovoljne za početak dana, Maniks je još suočen i sa najvećom krizom u svojoj karijeri: jedan od najunosnijih glumaca, Berd Vitlok (Džordž Kluni), kidnapovan je usred snimanja najnovijeg istorijskog spektakla „ Ave, Cezare!“, a misteriozna grupa koja sebe zove „Budućnost“ preuzela je odgovornost za otmicu. Ili će studio platiti 100.000 dolara ili će se pozdraviti sa svojim najvrijednijim glumcem.

Da bi sve ovo riješio, trebaće mu cijeli dan.

Trejler filma možete pogledati na sledećem linku:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno