Nogomet

Novi dres Zmajeva inspirisan vodopadima u našoj zemlji?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi dres Zmajeva inspirisan vodopadima u našoj zemlji?- Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine dobila je nove dresove za 2022. godinu.

To bi bila sjajna vijest da je sada kraj 2021.

Međutim, odbrojavamo posljednje dane 2022. godine, pa je jasno da Zmajevi u dresovim sa oznakom “2022” neće nastupiti u ovoj godini. Ali, to nije ništa novo kada su i pitanju “stručnjaci” iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Ono što je zanimljivo jeste objava jednog Twitter korisnika pod imenom “Football Shirts My Wife Hates” (fudbalski dresovi koje moje žena mrzi). Naime, on tvrdi da je dres reprezentacije Bosne i Hercegovine za 2022. godinu inspirisan vodopadima u našoj zemlji.

Kao što je poznato BiH ima više vodopada nego Italija, Francuska, Njemačka i Španija zajedno, da ima drugi najviše vodopad u Evropi, najskuplji vodopad na svijetu (ulaz košta 1.000 KM)… Čini se upravo prirodne ljepote bile inspiracija dizajnerima za novi dres Zmajeva, u kojima ćemo Džeku, Pjanića, Ahmedhodžića i društvo, nadamo se, gledati u 2023. godini.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno