Nesreće

Novi detalji: Renault čiji vozač je jutros poginuo, ukraden nekoliko minuta prije nesreće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu M-17 na ulazu u Zenicu smrtno je stradala jedna osoba. U sudaru putničkog vozila Renault i kamiona, osoba koja je upravljala Renaultom je izgubila život, a za sada nema podataka o identitetu vozača.

Kako je za Zenicablog potvrdio portparol Uprave policije MUP-a ZDK Elvedin Fišek Renault je ukraden desetak minuta prije nego se nesreća dogodila. Vozilo je ukradeno na Bulevaru Kulina Bana.

-Policiji je prijavljena krađa vozila Renault nekoliko minuta prije nego je stigla dojava o nesreći. Imamo za sada indicije o identitetu poginulog vozača, ali će inicijali biti saopćeni nakon što se potvrde indicije koje imamo, rekao je Fišek.

Podsjećamo, nesreća se dogodila u mjestu Radakovo, na ulazu u Zenicu. U sudaru putničkog vozila marke Renault i teretnog vozila, vozač Renaula je smrtno stradao.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno