Ljudi

Novi apel za pomoć porodice Žigonja – Ajdinu potrebna pomoć sugrađana radi nastavka liječenja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi apel za pomoć porodice Žigonja – Ajdinu potrebna pomoć sugrađana radi nastavka liječenja – U cjelini i bez ikakvih korekcija prenosimo Apel zeničke porodice Žigonja, u vezi sa liječenjem malenog Ajdina, čiju bitku za normalan život pratimo od početka.

Dragi nasi prijatelji i dobri ljudi sirom svijeta na zalost ponovo smo dosli u situaciju da moramo moliti za pomoc naseg Ajdina,na zalost jos uvijek nismo dobili odgovor od Zdravstvenog Zavoda Ze-Do kantona u vezi refundiranja 30% troskova nakon operacije koja je bila u Februaru ove godine,a od tih sredstava smo racunali sve troskove pregleda i eventualne operacije koja je neophodna pokriti tim sredstvima,datum za kontrolu mi imao,a prvi pregled je 10.08 u 09:00h kod dr. Alanay klinika Acibadem Maslak u Istanbulu,to je jedan u nizu pregleda koje ceka Ajdina(ortoped za lijevu nogu,urolog i urodinamicki pregled,ortoped za skoliozu).
Mi smo bili i obavili razgovor sa doktoricom Indirom iz Zdravstvenog Zavoda,te molili da nam se izadze u susret,medzutim sporan je nalaz konzilijarnog misljenja da se operacija trebala obaviti u inostranoj klinici koji mi nemamo.
Nama nije nikako jasno kako dobiti sad taj nalaz,kad ga u pocetku nase borbe nismo dobili,a trazili smo i ovaj put medzutim taj nalaz nije moguce dobiti,jos uvijek se nasi papiri i zahtijev za refundaciju nalaze u Zdravstvenom Zavodu i ne znamo sta ce se desiti,a obzirom da imamo termine pregleda mi moramo jednostavno moliti za pomoc.
Na zalost Ajdinova bolest je takva da se mora konstantno pratit i mi moramo ici dalje.
Dragi nasi dosli smo skoro do samog finisa lijecenja,problem je lijeva noga koja se mora rijesiti,samo je pitanje vremena,a ako kojim slucajem nam refundiraju troskove potrazivanja mi cemo ta sredstva ostaviti za operaciju o cemu cemo vas redovno obavjestavat.
Svi znate nas slucaj i nemamo vam potrebe objasnjavat sta se radilo i kako,ali vas sve molim da pomognete koliko ste u mogucnosti,a isto tako zelim vam se svima zahvalit za nesebicnu moralnu,finansisku pomoc koju smo primali do sada.
Prema nasim predpostavkama kontrolni pregledi i snimci bi nas trebali kostati oko 4000 do 5000€ i ja se nadam da cemo za ovih dvadesetak dana prikupiti ta sredstva.
Znate svi koliko smo transparentni i javni i mi cemo vas o svakom koraku obavjestavati,kao i do sada.
Molim vas sve koji ste u mogucnosti pomoci da pomognete,a vas koji niste u mogucnosti molim da podijelite ovaj post,jer svakom podjelom posta stvara se velika mogucnost za pomoc nasem Ajdinu,a vasem Ajdi.

Za uplate iz BiH
Intesa SanPaolo Banka
Na ime: Ajdin Zigonja
Racun banke:154-001-00000019-10
Broj tekuceg racuna: 915791Z1Z66413.

Za uplate iz inostranstva:
Intesa Sanpaolo Banka, Obala Kulina bana, 71000 Sarajevo.
Primatelj: Ajdin Zigonja, Reisa Causevica 11
IBAN:BA391542019991579154
SWIFT: UPBKBA22
Hvala vam puno

Unaprijed zahvalna porodica Žigonja ❤️



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno