Košarka

Nove pobjede košarkaša Kengura

Nove pobjede košarkaša Kengura
Nove pobjede košarkaša Kengura
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nove pobjede košarkaša Kengura- U 13. kolu Lige mladih ZDK za košarkaše selekcije Kengura su igrale svoje utakmice sa vršnjacima iz KK Orlovik i KK ABC.

Juniori Kengura su ugostili svoje vršnjake iz Žepča i zabilježili su ubjedljivu pobjedu rezultatom 70:28. Domaćina su do pobjede vodili Duranović Dino sa 20 i Nakić Amir sa 14 poena, dok je kod gostiju Sinanović Adnan postigao 14 poena.

Pioniri Kengura su gostovali ekipi KK ABC i stigli su do svoje 9 uzastopne pobjede iz isto toliko susreta. Kenguri su slavili rezultatom 38:69 i tako ostali jedina neporažena ekipa u svojoj kategoriji gdje ubjedljivo drže lidersku poziciju. Najefikasniji igrači u pobjedničkom timu su bili Cvitanović Teo sa 21 poenom i Tanić Loris sa 12 poena. U narednom 14 kolu Kengur će ugostiti ekipu KK Krivaja (Zavidovići).

Rezultati:
Juniori: Kengur – Orlovik 70 : 28
Pioniri: ABC – Kengur 38 : 69

Jasmin Efendić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno