Info

Nove padavine u BiH do kraja sedmice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nove padavine u BiH do kraja sedmice  – U dijelovima Bosne i Hercegovine zbog naglog otapanja snijega došlo je do izlijevanja rijeka, a prema prognozama nove količine padavina očekuju se do kraja sedmice i to najviše u Hercegovini, Krajini, zapadu i jugozapadu Bosne.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH u srijedu neće biti obilnih padavina. Tokom noći očekuje se smanjenje oblačnosti.

U četvrtak se prijepodne više oblačnosti prognozira za Hercegovinu, zapad i jugozapad Bosne, a u ostalim područjima mala do umjerena naoblaka. Po kotlinama je izgledna magla ujutro. Novo jače naoblačenje sa juga očekuje se u drugoj polovini dana koje će krajem dana usloviti kišu. Jače padavine prognoziraju se u Hercegovini i jugozapadnim područjima Bosne.

U petak takođe pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Obilnija kiša se prognozira za Hercegovinu – između 30 i 80 litara po metru kvadratnom.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno