Nogomet

Nova sramota omladinaca Zeničana: Juniori Mladosti u Zenici razbili Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova sramota omladinaca Zeničana: Juniori Mladosti u Zenici razbili Čelik – Fudbalerima Čelika danas nije puno toga polazilo za rukom, dok se na prvi gol Mladosti čekalo do 28. minute kada je Adnan Čerimić pogodio za 0:1.

Nastavila je Mladost sa dobrom igrom i nakon prvog gola, a gosti su do 0:2 stigli prije odlaska na odmor. Strijelac drugog gola Mladosti je bio Kerim Bajrić u 40. minuti susreta.

Drugo poluvrijeme je donijeo još dvije lopte u mreži Čelikovog gola. Prvo je Amar Muslić u 62. minuti pogodio za 0:3, da bi konačnih 0:4 postavio Bajrić u 78. minuti, svojim drugim golom na utakmici.

Premijer omladinska liga za juniore, 1. kolo:

NK Čelik – FK Mladost DK 0:4

Čelik: Jupić, Puđa, Horić, Kulovac, Jukić, Ferhatović, Ibraković, Smajić, Kalabić, Tufekčić, Vardo. Igrali su još: Sejmen, Hinović, Čolaković, Subotić, Spahić.

Mladost: Kaknjo, Mehić, Mrkalić, Čerimić, Čelebić, Čolak, Husić, Muslić, Zec, Bajrić, Duraković. Igrali su još: Begić, Badrov, Alajbegović, Hečimović, Kokić.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno