Info

Nova sportska sala za “Drugu osnovnu školu” Zavidovići

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova sportska sala – U zgradi Općine Zavidovići upriličen je sastanak na kojem se razgovaralo o izgranji sportske dvorane kod JU “Druga osnovna škola” Zavidovići. Sastanku su prisustvovali načelnik Općine Zavidovići, Hašim Mujanović sa saradnicima i Mensur Sinanović,ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport sa saradnicima te direktori šest osnovnih i tri srednje škole u općini Zavidovići sa kojima se razgovaralo o eventuanom zajedničkom finansiranju novih projekata iz oblasti obrazovanja.

Taj projekat i bi se realizovao od strane bratske općine Gemlik iz Republike Turske.

Općina Gemlik je decembra 2017. godine potvrdila namjeru da se ovaj projekat realizuje putem agencije TIKA u Bosni i Hercegovini.

Na ovom sastanku su obavljene konsultacije i dogovori oko priprema i realizacije pomenutog projekta te utvrđene obaveze Općine i Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport potrebne za uspješnu realizaciju ovog projekta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno