Info

Nova sezona Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem i FacetoFace od 7. septembra na FaceTV

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova sezona Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem i FacetoFace od 7. septembra na FaceTV – Centralni dnevnik sa Senadom Hadžifejzovićem i Face to Face u petak, 7. septembra vraćaju se sa novom sezonom u program Face televizije. Emitiranje emisija je svakog petka i subote u terminu od 18.45 sati.

Uz ekskluzivne sadržaje, goste, reportaže i teme koje CD obrađuje iz sezone u sezonu, septembar donosi i izmijenjenu scenografiju studija. Centralni dnevnik, koji je neposrednim i nepristrasnim izvještavanjem već odavno osvojio simpatije i povjerenje gledatelja, uskoro obilježava punih 28 godina emitiranja, što ovu tv emisiju čini najdugovječnijom emisijom jednog autora u Evropi.

Od septembra koncept emisija bit će predizborni, no, kako poručuju sa Face televizije, neće “robovati” izborima.

– Emisija Face to Face će po potrebi biti predizborna, uz zakupljene termine političkog marketinga, dok CD ne mijenja koncept ni u predizborno vrijeme. Političke stranke i kandidati već rezervišu termine u emisiji Face to Face, koja će imati i specijalno izdanje nakon CD-a. Dakle, bit će dana kada ćemo imati šemu: Face to Face pa CD, pa opet Face to Face- kažu iz uredništva Face TV-a.

Zbog zainteresovanosti kandidata i stranaka da se u predizbornoj kampanji predstave na Face-u, u finišu kampanje može biti realizirano nekoliko emisija zaredom svaki dan, možda sedam ili čak deset dana uzastopno. Izborna noć donosi puno posla i izazova, ali Face TV je dočekuje spremna, potkovana vrhunskom tehničkom opremom.

– Vidjet ćemo i procijeniti kako se stvari budu odvijale. Nekih izbornih godina smo znali non-stop raditi i po 30 do 40 dana svaki dan. U svakoj izbornoj godini, pa i u ovoj, donosimo rubriku Centralnog- Centralno grijanje, u kojoj upoređujemo aktuelne predizborne stranačke poruke sa prethodnim porukama, ali i djelima stranaka i kandidata. U izbornoj noći pripremamo specijalno izdanje CD-a od nekoliko sati. Deset reportera izvještavat će uživo sa više lokacija- najavljuju sa ove televizije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno