Biznis

Nova nagradna igra u okviru promocije malih biznisa Agencije ZEDA i kreativaca – “Veseli maj”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova nagradna igra u okviru promocije malih biznisa Agencije ZEDA i kreativaca – “Veseli maj” – Svi već odavno znamo da je za uspješan biznis vrlo važno da se javnosti predstavite putem kvalitetno odabranih oblika, medija i instrumenata marketinške komunikacije. ZEDA putem rubrike #Blog već 7 godina promoviše male biznise i hobije koji se pretvaraju u biznis, kako bi onima koji su svoju ideju počeli pretvarati u djelo, pomogli da što brže razviju svoj biznis. Za dobre priče se treba čuti, dobre priče treba podržati, ispričati, prepričati i stimulisati.

Kampanjom „Veseli maj“ postižemo dvostruki rezultat:

  1. kreativce promovišemo i omogućujemo im da u kratkom vremenu mnogo recipijenata sazna za njihov hobi/poslovnu priču
  2. učesnicima u nagradnoj igri pružamo šansu da dobiju neplanirani poklon 😀

Vaše raspoloženje bit će još bolje uz učešće u nagradnoj igri jer ko igra, taj i dobija!😊

Ovaj put, ZEDA i Aida Karamović vas daruju. Za dobre ideje se treba čuti!

ZEDA je do sada napisala preko 800 priča o mladim i kreativnim ljudima koji su predstavili sebe, svoj hobi, posao, uspjeh, ideju, plan, zamisao, poslovnu želju ili pak ideju. Upravo njihove priče, ideje, uspjesi, putevi i načini realizacije pomoći će mnogima koji i sami razmišljaju da se okušaju u nečemu sličnom.

Aida Karamović (33) iz Kaknja, već 5 godina je na tržištu poznata po proizvodnji preparativne kozmetike. Samo dio njene ponude su: maske za lice, kreme za sve tipove kože, anti age i vitaminski serumi za njegu kože, maske za suhu kosu, ulja za brži rast kose, mirisne kreme i mirisna ulja za tijelo, maslac protiv strija, tonico za skidanje šminke i tonici za čišćenje lica…

-„Sve je počelo prije pet godina sa samo jednim receptom koji sam dobila iz elitnog kozmetičkog salona u Ljubljani. Nakon što sam recept isprobala na sebi i uvjerila se u odlične rezultate, počela sam praviti maske za lice prijateljicama koje su se oduševile. Upravo one su mi bile prve mušterije i zaslužne su što sam nastavila u ovom smjeru“ – rekla je Aida čiji je brend postao poznat širom BiH ali i zemalja širom svijeta pa stalne mušterije ima i u Dubaiju, Belgiji, Njemačkoj, Sloveniji…Za dobar glas, daleko se čuje!

ZEDA vas u saradnji sa Aidom Karamović nagrađuje i poklanja vam Set čokoladnih proizvoda za kosu: čokoladna maska, čokoladno ulje i čokoladni šampon. To je dio njene nove kolekcije.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri:

  1. Ostavite kreativan komentar ispod ovog posta (isključivo na stranici Agencije ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica/)
  2. Podijelite post i stavite na public
  3. Lajkajte Facebook stranicu Prirodna kozmetika Le&La by Aida Karamovic https://www.facebook.com/Aidaa.Karamovic/

Nagradna igra traje do srijede, 27. maja 2020. godien, kada će biti proglašen sretni dobitnik.

VAŽNO: Komisija će odabrati najkreativniji komentar pa se potrudite da budete zabavni, kreativni, da Vaš komentar bude uočljiv i specifičan.

Sretno!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno