Biznis

Nova nagradna igra Almy & Shell

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova nagradna igra kompanije Almy d.o.o. Like & Share, sretne dobitnike očekuju veoma vrijedne nagrade.  Da bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da lajkate našu facebook stranicu Almy d.o.o. (https://www.facebook.com/almydoo) i share-ujete sliku nagradne igre na svoj profil!

NAGRADE:
1.SHELL ZIMSKA JAKNA 1X
2.SHELL MAJICA + KACKET 1X
3.SHELL ANTIFRIZ 100 % 3 LITRE 1X

Nagradna igra počinje 10.2.2015 a završava 10.3.2015 god, izvlačenje sretnih dobitnika se vrši pomoću automatiziranog programa. Izvlačenje će se održati 11.3.2015 god, a dan kasnije objaviti na web stranici www.almy.ba .

Također postoji i drugi dio nagradne igre u kojem vas očekuju još vrijednije nagrade. Da bi ste učetvovali u drugom djelu nagradne igre potrebno je kupiti na našim prodajnim mjestima neki od artikala iz proizvodnog asortimana Shell te popuniti karticu koju možete preuzeti na kasama naših prodajnih mjeste.
Na karticu je potrebno ispisati ime i prezime, broj telefona i broj fiskalnog računa. Ispunjenu karticu ubaciti u kutije koje če se nalaziti na svim prodajnim mjestima čime učestvujete u nagradnoj igri!

Nagradna igra počinje 10.2.2015 a završava 10.3.2015 god, izvlačenje sretnih dobitnika se vrši pomoću automatiziranog programa. Izvlačenje će se održati 11.3.2015 god, a dan kasnije objaviti na web stranici www.almy.ba

Almy nagrađuje vjernost!

shell almy zenica pumpeshell almy nagradna igra zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno