Biznis

Nova mogućnost edukacije i odlaska u inostranstvo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova mogućnost edukacije i odlaska u inostranstvo – Obučavanje njegovatelja/ica za stara, nemoćna i invalidna lica u suradnji sa Centrom stranih jezika Linguateam – Zbog značajnog deficita kadra širokog dijapazona zanimanja i trenutno veoma popularnog trenda poslovne migracije, Organizacija Odus green koja se već dugi niz godina bavi obučavanjem njegovatelja/ica za stara, nemoćna i invalidna lica u suradnji sa Centrom stranih jezika Linguateam, otvara nove mogućnosti.

Naime, u proteklom periodu intenzivnim radom i sticanjem svih potrebnih uslova uspostavili su suradnju sa renomiranim agencijama za zapošljavanje u Austriji i Njemačkoj. Riječ je o organizacijama von Caprivi GmbH Fachpersonal iz Suttgarta i organizaciji INVITA personenbetreuung e.U. iz Beča, koji primarno iskazuju potrebu za zapošljavanjem velikog broja njegovatelja/ ica, kao i medicinskog osoblja, zatim vodoinstalatera- montera centralnog grijanja, molera, elektroinstalatera.

Ukoliko ste zainteresirani za poslovnu migraciju, a ne posjedujete potrebne kvalifikacije i ne vladate znanjem njemačkog jezika, kontaktirajte nas i već danas se informišite o načinu sticanja radnih i jezičkih kompetencija. U martu mjesecu iskoristite posebne pogodnosti! Dobro došli u naš tim uspješnih!

Kontakt Odus Green +387 62 866 998

Linguateam +387 62 890 439



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno