Zabava

Nova kolekcija – Psići na zadatku, nova knjiga na kioscima od 07.12.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova kolekcija – Psići na zadatku, nova knjiga na kioscima od 07.12.- Ne postoji pretežak zadatak ni premalen psić!

Nova kolekcija slikovnica, Psići na zadatku, je na kioscima. Pridružite se Psićima u ophodnji u brojnim spasilačkim avanturama. Psići će spasiti svaku situaciju, bilo da spašavaju proslavu, robota, pčele, pizze ili karneval i utakmicu. Čekaju vas priče ispunjene zabavom, smijehom i prijateljstvom!

U drugoj knjizi, „Psići spašavaju ljubimce“, Kraljevski ljubimci stižu u Zaljev pustolovina, ali na putu do tamo nestaju… Psići u ophodnji moraju ih spasiti! Drugu knjigu potražite na kioscima.

Još uvijek je dostupna na kioscima i prva knjiga po promotivnoj cijeni od 2,90KM, a ostale knjige iz kolekcije će biti u prodaji po cijeni 5,90KM. Sakupite sve slikovnice iz kolekcije Psići na zadatku i uživajte u novim pustolovinama psića u ophodnji!

Svaki četvrtak nova knjiga u prodaji. Knjige su dostupne na kioscima u Federaciji BiH, u Tropik Gifts & Games radnjama i na www.tropik.ba. Dostava za narudžbe online je moguća za cijelu BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno