Zabava

Nova knjiga iz kolekcije Disney Petominutnih priča je na kioscima- U četvrtak izlazi osma knjiga

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova knjiga iz kolekcije Disney Petominutnih priča je na kioscima- U četvrtak izlazi osma knjiga – Djeci, a vjerovatno i većini roditelja avanturističke priče mogu biti sjajne i zabavne. Pored toga, pomoći će nam da naučimo i neke važne lekcije. Trudimo se da naučimo djecu mnogim vještinama uz koje će moći da se što bolje snađu, budu bezbjedni i da se uz sve to i zabave. U ovoj knjizi možda ćete pronaći neka rješenja ili teme za situacije o kojima želite da razgovarate. Novih pet priča odvest će vas u razne avanture u jedan zamak, na dno okeana, prisustvovat ćete šumskoj poplavi, splavarit ćete riječnim brzacima i osjetiti toplinu afričke savane.

Čitati djeci je zabavno, povezujuće, poticajno kako za djecu tako i za one koje im čitaju.  Stvarate male čitače otkrivajući im novi svijet mašte, likova, specifičnog rječnika. Razvijate njihov govor, mogućnost sagledavanja i prepričavanja različitih situacija i događaja, pomažete im da kroz priče njima poznatih junaka dotaknu teme koje ih okupiraju, zabavljaju, koje su im možda nejasne, zbunjujuće ili smiješne.

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno