Zabava

“Nova godina sa Đurom” na kanalu NOVA BH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Nova godina sa Đurom” na kanalu NOVA BH – Spektakularni novogodišnji TV show “Nova godina sa Đurom”, u kojem se Branko Đurić Đuro prvi put pojavljuje u ulozi voditelja, uvest će gledatelje u Bosni i Hercegovini u novu 2021. godinu.  Zajedno sa najvećim regionalnim muzičkim zvijezdama Ninom Badrić, Rambom Amadeusom, Massimom Savićem, Bombaj štampom i Hari Mata Harijem, Đuro obećava mnogo zabave, smijeha i dobre muzike u novogodišnjoj noći.

“Želja nam je bila u ovom “novom normalnom” sačuvati dašak pravog normalnog, na tu najluđu noć. Nismo htjeli raditi ništa pretenciozno, već s humorom i glazbom ne dočekati 2021., već 2020. ispratiti zauvijek, da nam se nikad ne ponovi!”, poručuje Đuro.

U dobrim željama i ustrajanju na pozitivnom, Đuri se pridružuje i Massimo:

“Energija ljudi koji ovu emisiju rade i želja da uspiju, jednostavno je bila prejaka da ne bi uspjeli. Kad vidim kolege, ovaj sjajan band, znam da će dobra energija biti prenijeta gledateljima, za koje ovo i radimo. Važna je energija tog velikog kruga malih ljudi, u teškim vremenima kada se moramo čuvati, kako sami sebe, tako i jedni druge. Kada jest teško, ali možemo pokazati da ipak možemo!”, poruka je Massima.

Hari Varešanović, frontmen benda Hari Mata Hari, kazao je da voli učestvovati u projektima koji su izazov. A ovo je, za njega, bio sjajan izazov.

“Mislim da smo publici za tu noć dali najviše što smo mogli, sebe u potpunosti.”

Zvijezda showa “Nova godina sa Đurom” je i dama Nina Badrić koja se osvrnula i na trenutnu situaciju nemogućnosti održavanja muzičkih nastupa.

“Imala sam tremu, dok band nije zasvirao. Kako i ne bi, toliko je vremena prošlo od kada smo zadnji put ovako svirali, i moram reći da svi osjećamo zahvalnost za ovu mogućnost u teškim danima. Da imamo priliku gledateljima poručiti na način kako najbolje znamo – glazbom – da smo tu i za njih, našu publiku.”

A koliko ovakvi pozitivni projekti ujedinjuju ljude i u situacijama kada smo odvojeni, kada smo odgovorni, kada se pazimo i čuvamo, dobro je opisao Rambo Amadeus koji u emisiji uz sjajnu produkcijsku izvedbu učestvuje on-line.

“Ova korona nam je pokazala da imamo i alate koje možemo koristiti, da ne budemo u potpunosti odvojeni. Eto, elektronski iz dva različita grada, i razgovaramo, i sviramo. Možemo i trebamo. Ovo je sjajna prilika bila za to!”, kaže Rambo.

Novogodišnji show “Nova godina sa Đurom” scenaristički potpisuje Feđa Isović, autor jednih od najgledanijih humorističkih serija regije. Producenti emisije su Kenan Musić i Robert Tomić Zuber. Muzički urednik je Zoran Kekić, a izvršni producent Ajdin Mujezin.

“Ovo nije klasični novogodišnji show. Biće tu elemenata koji se u regiji po prvi put pojavljuju u jednoj ovakvoj emisiji, svidjet će vam se.”, izjavio je Kenan Musić, glavni producent emisije.

Show “Nova godina sa Đurom” emitirat će se 31. decembra na kanalu NOVA BH, kao i na platformama R+ i produkcijske kuće CINEA koji su ujedno i producenti projekta. Koproducenti emisije su NOVA BH, United Media i NOVA S.

 Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno