Zabava

Nova Disneyjeva neponovljiva slavljenička kolekcija!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova Disneyjeva neponovljiva slavljenička kolekcija!- Prva knjiga “Dobro uvijek pobjeđuje” je na kioscima

Prisjećajući se svojih najdražih priča, možda ćete se sjetiti   trenutka kad ste, kao malo dijete, s roditeljima gledali svoj omiljeni Disneyjev film. Možda ćete se sjetiti one jedne Disneyjeve slikovnice koju ste toliko puta pročitali da ju gotovo znate napamet. Ista sjećanja već 100 godina dijele milijuni ljudi diljem svijeta kojima je Disney unio radost i čaroliju u život.

Ovaj put vam donosimo kolekciju od 25 knjiga. Svaka knjiga sadrži po 4 priče, sa prekrasnim poukama i pozitivnim vrijednostima za djecu i cijelu porodicu. Proslavimo zajedno 100. godišnjicu Disneyja uz priče o dobroti, porodici i snovima!

Slikovnice iz ove neponovljive slavljeničke kolekcije možete pronaći na kioscima širom Federacije BiH  i na www.tropik.ba. Prva slikovnica „Dobro uvijek pobjeđuje“ je u ponudi po promotivnoj cijeni od samo 4,90KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno