Nogomet

Nogometni mega spektakl Liverpoola i Chelseaja u programu Nove BH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nova BH u srijedu, 14 augusta donosi sportsku poslasticu, direktan okršaj osvajača Evropske lige i Lige prvaka iz prošle sezone. Chelsea i Liverpool će snage odmjeriti na Bešiktaš Parku u Istanbulu, a za oba tima bit će ovo prilika da pred početak sezone odigraju kvalitetan meč i u novu sezonu uđu sa osvojenim trofejom.

Liverpool nije mnogo mijenjao tim i trener Klopp u novoj sezoni ima na raspolaganju sve najjače udarne snage iz prošle sezone. Sa druge strane Maurizio Sarri više nije na klupi tima iz Londona, tu je sada legenda kluba Frank Lampard, a klub je napustio i najbolji igrač Hazard koji je prešao u Real Madrid.

Ono što je zanimljivo jeste odabir sudije za ovaj meč, a čast da dijeli pravdu u engleskom derbiju u UEFA Super Cupu dobila je Stephanie Frappart. Ovo je prvi put da će žena suditi takmičarsku utakmicu koju organizuje UEFA. Njeni pomoćnici bit će također djevojke, a riječ je o Manuele Nicolosi i Michelle O’Neal. Četvrti sudac utakmice bit će ugledni turski sudija Cuneyt Cakir.

Program će na Novoj BH početi specijalnom emisijom već u 20.30 sati, uz goste i stručne analize koje će biti uvertira za nogometi spektakl iz Istanbula koji počinje u 21 sat kada ćemo dobiti apsolutnog vladara evropskog klupskog nogometa.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno