Nogomet

Nogometaši Čelika danas počinju s pripremama za eventualni nastavak sezone

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometaši Čelika danas počinju s pripremama za eventualni nastavak sezone – Nogometaši Čelika, nakon što su dobili nalaze testova na koronavirus i dozvolu za početak trenažnog procesa, danas u 16.00 sati obavit će i prvi trening za početak priprema za mogući nastavak BHT Premijer lige.

On će s trenerom golmana Ibrom Hodžićem i trenerom predpionirske i kadetske selekcije zeničlkog kluba Pavlom Skočibušićem, realizirati trenažni proces. Ako se nastavi takmičenje u PLBiH, Skočibušićevo ime nalazit će se u zapisniku u rubrici “Šef stručnog štaba“, jer on jedini posjeduje Profi trenersku licencu.

“Svi nalazi na koronavirus bili su negativni i odlučili smo da danas počnemo s radom. Kao što znate, objavljena je informacija da klub neće dobiti licencu za narednu sezonu, ali mi ćemo nastaviti s radom i čekati konačnu odluku. Trenirat ćemo do konačne odluke Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine da li će biti nastavljena ova sezona”, kaže Seferović.

Navodi da će trenirati danas i sutra, dok će u nedjelju svim igračima dati slobodan dan.

On najavljuje da će im se već danas priključiti i Srbijanac Mladen Zeljković, dok bi se golman Bojan Pavlović i Nemanja Zlatković trebali priključiti u ponedjeljak, 1. juna.

“Neće doći ni Ermin Huseinbašić i Ševkija Resić, kojima sam dao dozvolu da ostanu kod svojih kuća, jer im klub treba pronaći novi smještaj. Oni će dobiti program po kojem će raditi”, najavljuje Seferović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno