Nogomet

NK Fortuna – Šampionska večera

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je u restoranu Tapas od 18h Uprava NK Fortuna organizovala “Šampionsku večeru” svojim prvotimcima seniorske ekipe. Povod je zahvala igračima na zalaganju i postignutom rezultatu u debitantskoj sezoni u Ligi ZDK.

Nakon XXII kola uspjeli su zadržati vrh tabele i osigurati ulazak u viši rang takmičenja. Večeri su pored igrača prisustvovali i članovi Uprave, Sportski direktor Husnija Arapović, predsjednik Nadzornog odbora Selvedin Šatorović, Sekretar Kerim Sačak, članovi stručnog štaba Semir Kobić, Armin Beganović, Zahid Hećo te članovi Komisije za sigurnost Sabit Kobilica i Hamza Hrnjičević i fiziotarapeut Samir Kadrić. Šef stručnog štaba Armin Beganović izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatom istakavši da uz male korekcije tima i pojačanja u redovima Uprave kluba, koja u posljednje vrijeme pristižu, ekipa NK Fortune može da se nosi sa izazovima višeg ranga takmičenja.

I Sportski direktor kluba, g. Husnija Arapović, kratko je dodao da je seniorska ekipa pokazala da ima srce i da su u potpunosti opravdali ime kluba čije boje brane, jer “sreča” prati hrabre – a to su upravo oni, hrabri momci Fortune.

Ekipu Fortune u narednom periodu očekuje dosta rada, čekanje zvanične odluke NSZDK o završetku Lige kao i završna Skupština kluba i planiranja za narednu sezonu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno