Nogomet

NK Čelik Zenica: kupikartu.ba

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik Zenica: kupikartu.ba – 22.08.2020.godine svi zajedno smo krenuli u novu avanturu zvanu Đir po ZDK.

Bila je to prva, domaća utakmica našeg kluba u najnižem rangu takmičenja, obzirom da su članovi kluba odlučili da takmičenje nastavimo u Kantonalnoj ligi kako bismo za sva vremena presjekli sve ono što je lose i što je godinama predstavljalo veliki teret za klub, te krenuli putem ozdravljenja.

Rukovodstvo kluba uložilo je velike napore kako bi svim zainteresovanim navijačima i simpatizerima omogućili praćenje utakmica najdražeg tima i kako bi svi imali priliku pomoći Klubu kupovinom ulaznica.

Po prvi put u klupskoj historiji omogućena je online kupovina simboličnih ulaznica podrške putem servisa Kupikartu.ba.

Nakon tehničkih problema koje su prijavili naši navijači, rukovodstvo kluba je održalo sastanak sa predstavnicima kupikartu.ba, nakon čega je klub izdao saopštenje:

https://www.nkcelik.ba/saopstenje-za-javnost-kupikartu-ba/

Kako problem nije riješen nakon usmenog obećanja, nogometni klub „Čelik“ poslao je nekoliko dopisa i molbi za uplatom sredstava ali nažalost nikada nismo dobili odgovor, te smo pokušali na bilo koji način stupiti u kontakt sa kupikartu.ba, ali bezuspješno.

Obzirom da nakon nekoliko neuspješnih pokušaja kontaktiranja kupikartu.ba, rukovodstvo kluba nije uspjelo naplatiti svoja sredstva dobijena prilikom prodaje ulaznica, primorani smo javnost obavijestiti o neprofesionalizmu ticketing servisa.

Klub je poduzeo sve pravno dozvoljene radnje kako bi naplatio svoja potraživanja, a ovom prilikom još jednom upućujemo izvinjenje svim navijačima i simpatizerima koji su kupovinom ulaznica htjeli pomoći klubu i podržati novu priču u Zenici.

Pored toga, menadžment kluba radi na pronalaženju rješenja prodaje ulaznica za buduće utakmice.

#samocelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno