Nogomet

NK Čelik: Zatraženo izuzeće određenih službenih lica!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovim putem obavještavamo javnost da smo, u cilju zaštite imena i integriteta NK Čelik Zenica, ali i nogometa kao sporta, od nadležnih komisija Nogometnog saveza FBiH zatražili izuzeće određenih službenih lica za predstojeću gostujuću utakmicu koju naš klub igra u subotu, 16.09.2023. protiv FK Rudar Kakanj.

Naime, kako bismo izbjegli novčane kazne za naš klub u slučaju detaljnog izvještavanja o imenima službenih lica i o razlozima njihovog izuzeća, obavještavamo javnost da smo sve neophodne detalje uputili na adresu Komisije za suce i suđenje NSFBiH.

Ovim putem naglašavamo da ni u kom slučaju ne želimo da naš klub bude dio zakulisnih igara. Otvoreno zagovaramo pošteno suđenje za sve klubove s ciljem da o sportskim rezultatima odlučuju samo igrači i struka, a nikako sudije i službenih lica, te ovim putem otvoreno pozivamo Nogometni savez FBiH da poduzme sve predostrožne mjere da spriječi lakrdiju u subotu, ali i na svim budućim utakmicama na svim terenima u državi!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno