Nogomet

NK Čelik: Učlanjeno prvih 100 članova!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Učlanjeno prvih 100 članova! ⚫️🔴

Nogometni klub Čelik danas je prešao brojku od stotinu članova. Zaključno s današnjim danom, Nogometni klub Čelik trenutno broji 105 članova! Ovaj podatak zaista daje veliku nadu za još većim brojkama kada na to dodamo činjenicu da je ovaj broj dostignut nakon samo 3 dana učlanjivanja u naš klub.

Svaki iskreni navijač NK Čelik Zenica ima obavezu dokazati vjernost svom klubu učlanjenjem u klub, pa tako i slogan za članstvo za 2023. godinu glasi “Dokaz vjernosti”. NK Čelik Zenica je definitivno klub koji danas pripada svojim članovima, a svaki član je ujedno i jedan od mnogobrojnih vlasnika voljenog kluba.

Učlanjenjem u klub članovi dobivaju razne privilegije a također i finansijski pomažu svom klubu. Detaljnije možete pročitati na Web stranici www.nkcelik.ba/clanstvo/

Postati Čelikov član možete svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:00h u prostorijama stadiona Bilino polje ili online putem opcije “Postani član” na Web stranici kluba.

Idemo još jače, brojnije i iz inata! 💪

#dokazvjernosti #samočelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno