Nogomet

NK Čelik u Turskoj jači za dvojicu igrača

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometaši Čelika okončali su devetodnevne pripreme u Ljubuškom i danas su se vratili u Zenicu. Nakon dvodnevne pauze, zenički će nogometaši već u ponedjeljak, 20. januara, otputovati na drugu pripremnu fazu u Antaliji, gdje će ostati sve do 10. februara.

Zeničani su u Ljubuškom radili na fizičkoj pripremi, a veoma su zadovoljni onime što su odradili u prvoj fazi priprema. U Ljubuškom su se ekipi priključili Kenan Horić, Domagoj Franić, Mile Vujašin, te Ante Blažević, koji je s rukovodstvom kluba dogovorio ostanak na Bilinom polju.

Zanimljivo da će se crno-crvenima u Turskoj priključiti Paragvajac Filipeto Caros i Armel Bradji Dakouri iz Obale Slonovače, koji prvi dio priprema nisu odradili s ekipom. Posebno stručni štab raduje što će lijevi bek Carlos ostati na Bilinom polju, te će ljudi iz Čelika morati angažovati još jednog lijevog bočnog, kako bi kompletirali bočne pozicije u ekipi.

U Turskoj se očekuje da klub angažuje još jednog lijevog beka, te napadača čime bi se kompletirao igrački kadar za proljetni dio sezone. Svakako da će biti zanimljivo ko će biti u avionu za Antaliju, budući da je nekoliko nogometaša bilo na probnom radu na pripremama u Ljubuškom. D. Kurbegović/Sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno