Nogomet

NK Čelik u prodaju pustio donatorske kupone

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenički prvoligaš NK Čelik će u subotu (13. marta) igrati komšijski derbi protiv ekipe Rudara iz Kaknja koja se grčevito bori za opstanak. Pred tu utakmicu klub sa Bilinog polja obavijestio je svoje fanove putem društvenih mreža da su u proadaju pušteni donatorski kuponi. Obavijest zeničke ekipe vam prenosimo u cijelosti.

“Zbog prepreka s kojim se suočava prilikom deblokade računa koje su opisane u posljednjem saopštenju, klub je odlučio aktivirati prodaju donatorskih kupona za subotnju utakmicu između NK Čelik i FK Rudar Kakanj.

Kuponi su namijenjeni svima onima koji osjete važnost ovog trenutka i koji nisu u prilici na drugi način pomoći Čeliku u prevazilaženju izazova s kojim se suočava.

Zajedno smo prošli kroz brojne prepreke u ozdravljenju kluba, a ovo je posljednja!

Stoga, pozivamo sve čelikovce da u samo nekoliko koraka još jednom pokažu svoju odanost i vjeru u put kojim zajedno koračamo!” – navodi se na Facebook stranici NK Čelik Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno