Nogomet

NK Čelik u 14 TV prijenosa Premijer lige

Premijer liga BiH
Premijer liga BiH
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik u 14 TV prijenosa Premijer lige – Narednog vikenda počinje nova premijerligaška sezona. Po prvi put u elitnom rangu učestvovat će 12 klubova s tim da će se nakon 22 kola igrati Liga za prvaka i Liga za ostanak.

Novina je i da će čak četiri utakmice iz svakog kola biti direktno prenošene na televizijskim ekranima, a prenose će raditi Moja TV, BHT i Arena sport. U pvom kolu na rasporedu je i najveći bosanskohercegovački derbi između Željezničara i Sarajeva koji se igra u subotu 23. jula sa početkom u 20:00, a ovu utakmicu prenosit će Moja TV.

Pored sarajevskog derbija ljubitelji fudbala će u direktnim prenosima moći gledati duele Zrinjskog i Radnika (BHT), Krupe i Mladosti (Moja TV) i Slobode i Olimpica (Arena sport), a SportSport.ba donosi i termine odigravanja svih utakmica iz regularnog dijela sezone koje će se prikazivati u direktnim prenosima.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno