Nogomet

NK Čelik: Trenerske promjene u omladinskom pogonu!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Takmičarsku pauzu uprava i menadžment kluba, zajedno sa koordinatorom omladinskog pogona Nizahom Hukićem, iskoristili su za određene promjene unutar omladinskog pogona NK Čelik.

Dosadašnji trener kadetske selekcije, Izudin Kamberović, prekomandovan je za prvog pomoćnog trenera prvog tima, te od početka priprema obnaša ovu funkciju.

Novo/staro ime u omladinskom pogonu dolazi na poziciju trenera juniora, a to je Oliver Vujica. Vujica je rođen 19.10.1968. godine u Zenici, a radi se o treneru sa dugogodišnjim trenerskim iskustvom, koji posjeduje UEFA-inu A licencu koju je stekao na trenerskom programu N/FSBIH. Preko 10 godina bio je trener NK Busovača, u sezoni 2017/18 vodio je ekipu NK Novi Travnik koju je uveo u Prvu ligu Federacije BiH te sezone, te u sezoni 2019/2020 vodio je juniorsku selekciju našeg kluba.

Nizah Hukić je će u narednoj sezoni voditi selekciju kadeta, dok će Pavle Skočibušić preći na dosadašnju selekciju Hukića, selekciju pionira.

Selekciju predpionira vodit će dosadašnji trener Nijaz Hrustanović, te dosadašnji trener pjetlića koji se dokazao kao odličan radnik, mladi trener Vedad Mujčinović.

Svim trenerima i našim omladincima želimo puno sreće u tekućim pripremama za narednu sezonu uz želju da postignu što bolje timske i individualne rezultate!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno