Nogomet

NK Čelik – treći dan upisa članova: pridružila se 53 nova člana, inkasirano 3.985 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik – treći dan upisa članova: pridružila se 53 nova člana, inkasirano 3.985 KM – Trećeg dana slobodnog učlanjenja u klub NK Čelik se zvanično učlanilo 53 novih članova. Ukupan prihod od članarina ostvaren na današnji dan iznosi 3.985 KM i uredno je zaveden u klupskom knjigovodstvu te uplaćen na bankovni račun naše omladinske škole na osnovu sporazuma o tehničko-poslovnoj saradnji.

Detaljni i zvanični klupski izvještaj će, u skladu sa statutarnom obvezom, biti objavljen u petak svima na uvid. I sutra upisujemo nove članove od 10 do 15 h u prostorijama kluba i očekujemo nove klupske članove. Molimo sve kandidate za članstvo da uplate članarina ubuduće vrše putem uplatnice na račun omladinske škole kako bismo zadržali potrebni nivo transparentnosti i usklađivanja rada kluba sa zakonom.

Ostvarimo zenički san, postani Čelikov član. #BudiČlanČelika

Kroz generacije – samo Čelik! U klub su se danas učlanili i Naris Talić i Ammar Puščul, sin i unuk Fadila Talića, jednog od najslavnijih igrača u klupskoj historiji. Već treću generaciju ljubav ne prestaje na očevim i djedovim temeljima – Čelik zauvijek!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno