Nogomet

NK Čelik: Stop odlascima, ali i dolascima

NK Čelik - transparent navijača
NK Čelik - transparent navijača
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik: Stop odlascima, ali i dolascima-  Prvi dani nove godine na Bilinom polju prolaze u iščekivanju Skupštine kluba i imenovanja novog Upravnog odbora NK Čelik. Kako smo ranije pisali, nekoliko igrača, među kojima je prvi bio Benjamin Čolić, interesovalo se za mogućnost prijevremenog odlaska iz Zenice.

Direktor Čelika Adnan Nuhagić otkrio nam je, kako su stopirani svi odlasci kao i eventualni dolasci. „Odbor za hitnost kojem je Skupština dala mandat do imenovanja nove uprave, stava je da svi igrači koji imaju važeći ugovor sa klubom, ne mogu dobiti raskid ugovora dok se ne formira Upravni odbor. To važi za Čolića ali i za sve ostale igrače koji bi kako prenose neki mediji, željeli promijeniti sredinu”, kaže Nuhagić.

Čelik bi pripreme za nastavak sezone u kojeg ulazi sa 7. pozicije ali i velikim finansijskim dugovima trebao krenuti sredinom januara. Nakon uvodnog dijela priprema u Zenici, “crveno – crni” bi formu trebali brusiti negdje u toplim krajevima. U administraciji još uvijek rade na prikupljanju najpovoljnije ponude za zimske pripreme. (SportZDK)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno