Nogomet

NK Čelik: PERO Zenica 12. igrač i sponzor kluba

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik: PERO Zenica 12. igrač i sponzor kluba- PERO Zenica d.o.o. kao pravno lice priključuje se akciji “12. igrač” te će biti sponzor kluba i na godišnjem nivou izdvojiti 1.200 KM za NK Čelik Zenica. ⚫🔴

PERO Zenica d.o.o. je trgovačko proizvodno i uslužno društvo sa sjedištem u Zenici u Ulici Sarajevska 97. PERO Zenica d.o.o. je privatno preduzeće, koje posluje od 1996. godine. Osnovna djelatnost Preduzeća je promet građevinskim materijalima i inženjering u građevinarstvu.

PERO posluje pod sloganom “PERO kuću gradi”. U prodajnim centrima u Zenici, Jajcu, Maglaju, Varešu i Mostaru prodaju sve vrste građevinskih materijala. Navedeni prodajni centri su također distributivni centri za online prodaju cjelokupnog asortimana.

Izuzetno nam je drago što se još jedan kvalitetan objekat na području Zenice priključio programu “12. igrač” te im se ovim putem još jednom zahvaljujemo.

Djelom se pokazuje ljubav za Čelik!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno