Nogomet

NK Čelik: Pavlović – Nismo u sjajnoj poziciji, ali imam dobru priliku da popravimo sliku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik: Pavlović – Nismo u sjajnoj poziciji, ali imam dobru priliku da popravimo sliku – Čelik sutra dočekuje Borac, a narednog vikenda gostuje u Kaknju kod Mladosti i tako će biti završena turbulentna polusezona za zeničkog premijerligaša. Pavlović smatra da će se stvari uveliko poboljšati ako se upišu dvije pobjede, što je zaista teško s obzirom na rivale.

“Nismo u nekoj sjajnoj poziciji, ali imamo sjajnu priliku da u posljednja dva kola znatno poboljšamo sliku o prvoj polusezoni. S eventualne dvije pobjede slika bi bila znatno bolja”, rekao je Pavlović, dodavši:

“Sigurno da spremni dočekujemo utakmicu i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat”.

O problemima u Čeliku

“To pitanje nije baš za mene. Mi u svakom trenutku dajemo svoj maksimum. Naravno da dođe u jednom trenutku do kriza što rezultatski, što u igri. Imali smo taj nalet na početku sezone, ali sve te druge stvari ipak se mene ne tiču”, dodao je.

sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno