Nogomet

NK Čelik opet kažnjen, nova kazna 1.500 KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik opet kažnjen, nova kazna 1.500 KM – Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine na sjednici održanoj danas u Sarajevu pod predsjedavanjem Nermina Kljajića rješavala je disciplinska pitanja iz svoje nadležnosti, te kaznila ekipe Zrinjskog i Čelika. Zrinjski je kažnjen s 3.000 KM zbog propusta u organizaciji susreta 8. kola Lige za prvaka protiv Sarajeva, te upotrebe veće količine pirotehničkih sredstava na stadionu, saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Čelik je kažnjen s 1.500 KM zbog propusta u organizaciji utakmice 8. kola Lige za opstanak protiv Metalleghea, upotrebe megafona i pirotehničkih sredstava.  U disciplinskom postupku pokrenutom za revanš susret finala Kupa BiH između Širokog Brijega i Sarajeva zatražena su dodatna očitovanja službenih lica utakmice, kao i predstavnika NK Široki Brijeg.

Odluke će biti donijete na sljedećoj sjednici Disciplinske komisije koja je zakazana za utorak, 23. maja u 15 sati u Sarajevu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno