Nogomet

NK Čelik: Odigrano 14. kolo Omladinske lige BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je u Kaknju odigrano 14. kolo Omladinske lige Bosne i Hercegovine, a snage su odmjerile odgovarajuće selekcije FK Rudar Kakanj i NK Čelik Zenica. Rezulate i trenutno stanje na tabeli vam donosimo u prilogu:

KADETI

FK RUDAR KAKANJ 0-0 NK ČELIK ZENICA

Za kadete Čelika od prve minute nastupili su: Zilić, Salkić, Babić, Petrović, Kubat, Piljug, Heco, Dilaver, Delić M., Bradarić i Alagić.
Na klupi za rezervne igrače ostali su: Smajić H., Beganović, Krehmić, Fejzić, Husaković, Delić A. (68′), Šehić, Porča i Smajić T.

JUNIORI

FK RUDAR KAKANJ 0-1 NK ČELIK ZENICA

Juniori su minmalnom pobjedom savladali vršnjake iz Kaknja, te tako nastavili trku za prvu mjesto. Jedini strijelac gola bio je Amer Hodžić. Crno-crveni igrali su s igračem manjem u drugom poluvremenu, nakon što je Bašić dobio crveni karton.

Od prve minute nastupili su: Karić, Žuna, Palačkić, Ahmetspahić, Hodžić. Zahirović, Bureković, Babić, Ibraković, Smajlović i Bašić.
Na klupi: Sivac I., Sivac A., Ramljak, Zatagić, Baručija, Škaljo, Porča, Buza i Šabić.

Našim trenerima i igračima čestitamo na rezultatima i želimo im puno sreće u posljednjem kolu prvenstva.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno