Nogomet

NK Čelik: Obnovljena i proširena saradnja sa Sol Azur & Buena Vista

S ponosnom objavljujemo da je i prije isteka aktuelnog sponzorskog ugovora, kompanija Sol Azur & Buena Vista odlučila produžiti i proširiti saradnju s našim klubom!

Kompanija Sol Azur & Buena Vista su bavi organizacijom putovanja, a vremenom su postali sinonim za nezaboravna iskustva koja svojim putnicima pružaju diljem Evrope i svijeta. Poslovnica našeg vjernog partnera u našeg gradu se nalazi na adresi Talića brdo 9.

Novi sponzorski ugovor će trajati do kraja tekuće tekuće sezone, a klub će svog sponzora oglašavati putem dodatne dvije pozicije na semaforu na sjevernoj tribini i putem dva bannera uz teren do istočne tribine.

Povodom ovog sponzorskog ugovora, direktor kompanije gosp. Enes Ibrahimagić je poručio:
„Svaki pojedinac kojem je crno-crvena boja u srcu je dužan doprinositi oporavku Čelika. Put je dug, ali samo zajedničkim naporima možemo uspjeti u onom čemu težimo – odblokirati račun i vratiti ga u vrh bosanskohercegovačkog fudbala.“!

Zahvaljujemo se gosp. Ibrahimagiću, a njemu i njegovoj kompaniji želimo puno uspjeha u radu!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: