Nogomet

NK Čelik: Na današnji dan prije dvije godine…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na današnji dan prije dvije godine članovi NK Čelik Zenica odlučili su da će klub svoju budućnost nastaviti od posljednjeg ranga bosanskohercegovačkog nogometa.

Tačno prije dvije godine navijači NK Čelik Zenica donijeli su jednu od najtežih odluka u historiji postojanja kluba. Tada smo rekli da ćemo svi zajedno bodriti, voljeti i podržavati naš Čelik, što je na kraju i uslijedilo. Mnogi navijači i simpatizeri, velika, srednja i mala preduzeća, fizička i pravna lica, i još mnogi drugi, priključili su se borbi za Čelikovo bolje sutra.

Danas Čelik, nakon velike borbe svih zaljubljenika ovog kluba, izgleda ljepše nego ikada, čemu svjedoče svi njegovi navijači koji ga sa zadovoljstvom prate u najnižim rangovima bosanskohercegovačkog nogometa. Čelik u narednoj sezoni ima cilj prelaska na jednu stepenicu više u sportskom segmentu, to jest, ulazak u Prvu ligu Federacije BiH. To bi bila samo jedna stepenica niže do povratka u najveći rang bosanskohercegovačkog nogometa, tamo gdje je i mjesto našem klubu.

Rukovodstvo i menadžment NK Čelik Zenica poziva sve navijače da u što većem broju podržavaju naš klub kupovinom ulaznica za utakmice prvog tima, kupovinom artikala u Fan shopu NK Čelik Zenica, učlanjenjem u klub i/ili uključenjem u neku od akcija koje je klub pružio svojim navijačima (12. igrač, Vjerni navijač i Čelični zid).

Ovo je klub svih nas. Klub koji postoji od 1945-te godine i koji će postojati još dugo vremena ispred nas, dok se mi pitamo – vječno!
Zato nastavimo ovu borbu još jače, hrabrije i odlučnije, baš onako kako su nas učili mnogi DOBRI prethodnici kroz Čelik svojim djelima, kada se nije predavalo ni pred velikom Fiorentinom, londonskim Čelzijem, nit’ pred bilo kome.

, ̌ ̌ ̌ , !



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno