Nogomet

NK Čelik: Na adresu kluba stigao dopis UG “Robijaši 1988”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavještavamo javnost da je na adresu Nogometnog kluba Čelik Zenica stigao dopis UG ”Robijaši 1988” kojeg u možete pročitati u daljem tekstu.

Poštovani,

Nakon zajedničkih razgovora, UG “Robijaši 1988” zahtijeva od Upravnog odbora NK Čelik da uz pravni tim napravi primjer aneksa ugovora, kojim će se naši igrači obavezati na ispunjavanje obaveza prema klubu – bez opravdanja!

U navedeno primarno spadaju trenažne obaveze, koje će biti garant njihovog maksimalnog angažmana.

Nikako ne želimo da se od igrača zahtijevaju obaveze koje fizički ne mogu ispuniti, ali moraju ispunjavati sportske obaveze koje su obavezne u smislu redovnih treninga, pojačanih treninga, individualnih vježbi, te adekvatnog ponašanja van zelenog terena. Iste će određivati struka i definisati ih u dogovoru sa igračima.

Smatramo da je zaista poražavajuće što je došlo do toga da navijači dostavljaju ovakvu vrstu dopisa, a sve zbog izostanka zalaganja igrača na posljednjim utakmicama i njihovog odnosa prema NK Čelik i njegovim navijačima.

Mi smo ubijeđeni da će i struka i igrači, zajedno sa nama iznijeti ove izazove, te da ćemo zajednički nastaviti koračati ka povratku u vrh bosanskohercegovačkog fudbala gdje i pripadamo.

S poštovanjem,

UG “Robijaši 1988” ZenicaStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno