Nogomet

NK Čelik je dio i-platforme

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

NK Čelik je dio i-platforme – I-platforma i nogometni klub Čelik Zenica potpisali su Memorandum o međusobnoj saradnji čime je naš klub postao dio uspješne i-dijaspora mreže https://www.i-platform.ch/bhs/network .

I-platforma i rukovodstvo kluba će u budućnosti realizovati niz zajedničkih projekata koji imaju samo jedan cilj –  a to je jači, bolji i uspješniji Čelik.

“ Mi ogromnu pažnju posvećujemo networkingu, i ponosni smo na činjenicu da  je NK „Čelik“ Zenica postao dio naše, respektabilne mreže koja, za sada, broji blizu 280 članova. Odlučili smo pružiti podršku ovoj jednoj novoj i zaista pozitivnoj priči u gradu, te se iskreno nadamo da će naša zajednička saradnja donijeti uspješne rezultate, kako za klub, tako i za njegove navijače”, poručili su predstavnici I-platforme.

Nogometni klub Čelik upućuje najiskreniju zahvalnost I-platformi i radujemo se našim budućim, zajedničkim projektima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno