Biznis

NK Čelik i Messer BH Gas potpisali sponzorski ugovor

Nogometni klub Čelik Zenica i kompanija Messer BH gas d.o.o. su potpisali sponzorski ugovor u trajanju od pola godine s mogućnošću produženja.

Messer je multinacionalna kompanija sa sjedištem u Frankfurtu i tradicijom od preko 100 godina, a u našoj zemlji je zastupljena od 2007. godine putem kompanije Messer BH gas d.o.o. sa sjedištem u Sočkovcu, u općini Bosansko Petrovo koja također ima i poslovnu jedinicu u Zenici. Primarni biznis je proizvodnja i distribucija industrijskih i medicinskih plinova.

Messer je i u prošlosti podržavao rad našeg kluba, a kao kompanija čiji se rad zasniva na društveno odgovornom djelovanju odlučila je ponovo stati uz Čelik i pružiti mu podršku u procesu oporavka.

Našeg novog partnera klub će promovirati putem reklame na reflektoru na sjeveroistočnoj strani stadiona Bilino polje, te jednog bannera uz teren do istočne tribine.

Zahvaljujemo se menadžmentu našeg novog sponzora te vjerujemo da je ovo početak uspješne saradnje!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem
Tagovi

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: